Kul om Guldklocka

Roligt om guldklocka

Det finns mycket vackert och stilfullt att rapportera om guldklockor och några bilder på de mest exklusiva och intressanta guldklockorna kommer att visa här. Förutom detta presenteras komiska citat eller ordspråk om klockar, pendyler och kronometrar. Det är alltid bra att känna till en del om guldklockorna och veta var man kan hitta fakta om exklusiva klockor.

Värdet av guld i en guldklocka

Värdet av guld i en guldklocka I Rolex Day-Date 40 med guldarmband så finns det cirka 135 gram guld vilket motsvarar cirka 20% av värdet du får betala för samma klocka. Du får mycket mer guld om du investerar i investeringsguld istället men det är inte så snygg på armen.

Dyraste guldklockan

Dyraste guldklockan Den dyraste riktiga klockan och mest avancerade guldklockan som skapats är The Patek Philippe Henry Graves Supercomplication. Denna klocka tog fem år att tillverka, blev klar 1932 och gick på auktion 2014 för USD 24 00 000 vilket motsvarar 260 160 000 kr.

Vägghängd guldpendyl

Vägghängd guldpendyl Vill du köpa en vägghängd guldpendyl med en traditionell pendel är du lycklig för då kan du komma undan med några hundralappar. Denna guldklocka är dock inte i äkta guld utan är bara guldfärgad.

Bordspendyl i guld

Bordspendyl i guld En klocka med rotationspendel är den klassiska bordspendylen i guld. Inte heller denna klocka brukar vara i äkta guld och därför kan du hitta nya exemplar för under tusen kronor.

Veta vad klockan är slagen

Veta vad klockan är slagen Att "Veta vad klockan är slagen" är ett uttryck som definieras som idiom som betyder att man fet hur någonting egentligen förhåller sig.

Trasig guldklocka

Trasig guldklocka Även en trasig guldklocka går rätt två gånger om dagen.

Marie von Ebner-Eschenbach

How much Gold in a Gold Watch?

5 Things Before Buying A Gold Watch

How much Gold Is Inside a watch?

Why This Watch Costs Over $450,000

12 Insane Watches

10 Most Expensive Watches


Allt värdefull om guldklockor

Här kan du hitta mycket värdefull fakta om guldklockor men också tips på marknadens bästa guldklocka.Meny - Guldklocka
Till förstasidan på www.guldklocka.seHögst upp på sidan om guldklockorLängst ned på sidan om guldrovor
SverigeUtomlandsFöretagNyheter